Légy, aki csak lenni akarsz

Váltsd valóra gyermeked álmait és a lelkedben szunnyadó gyermeket is hagyd álmodni. Ennek megvalósításában segítünk! A varázspálca a mi kezünkben van, Neked csak kívánnod kell!

Találja meg az Önhöz illőt

Jelmezeink az óvodástól a felnőttig több kategóriába vannak sorolva, ami megkönnyíti a keresést.

Alkalomra öltöztetünk

Találhatóak klasszikusok, mesefigurák, szuperhősök, reneszánsz, barokk, bohókás, állatfigurás, stb.

Ismerjen meg minket

Jelmezkölcsönzéssel majdnem két évtizede kezdtünk foglalkozni. Melynek alapötletét az adta, hogy óvodás gyermekemnek jelmezeket kezdtem készíteni farsangra. Ennek akkora sikere lett, hogy elkezdtünk nagyban gondolkodni. Eleinte csak pár jelmezzel rendelkeztünk, de a bérlők igényeinek és a külföldről beszerzett jelmezeknek köszönhető ez mára már több mint 800 jelmezre bővült. Óvodástól a felnőttig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő jelmezt. Már a kezdetek óta varrónővel dolgozunk, mivel szükségünk van a jelmezek minőségének a megóvására valamint a kéréseknek megfelelő, új jelmezek elkészítésére is. Amennyiben valaki időben jelzi és lehetőségünk van rá, úgy a megálmodott ruhát megvarratjuk. Számunkra egy boldog gyerek a legjobb referencia.

Tovább

Lépjen velünk kapcsolatba

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Várnai Vilmosné (Irénke)
tulajdonos
 

Üzletünk ideiglenesen zárva tart. Jelmezkölcsönzését telefonos egyeztetéssel továbbra is intézheti az alábbi telefonszámon!

Pécs, Siklósi út 37. (Temető melletti Spar)

Egész évben nyitva H-P: 10:00 - 18:00; Sz-V: Zárva

Tel: 06-20-5334246